Als Codelines zijn we trots om aan te kondigen dat we de allereerste gecertificeerde partner zijn van het SEO Label. Als onderneming die zich toelegt op het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor bedrijven, begrijpen we hoe belangrijk het is om online zichtbaarheid te hebben. Daarom vertrouwen we nu op het SEO Label om ervoor te zorgen dat onze projecten technisch geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, en dus ook voor bezoekers.


Het SEO Label, een initiatief van Digital Climax, is een kwaliteitslabel dat alleen wordt toegekend aan ontwikkelaars die hun websites perfect afstemmen op de vereisten van zoekmachines. Dit betekent dat onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze diensten, wetende dat we hebben geïnvesteerd in het optimaliseren van de technische aspecten van hun online aanwezigheid.


Axl Van Steenacker, zaakvoerder van Digital Climax, benadrukt het belang van technische optimalisatie voor een goede positionering in zoekmachines. Dit is vaak een over het hoofd gezien aspect bij het ontwikkelen van nieuwe websites, maar cruciaal voor succes op lange termijn. Met het SEO Label kunnen klanten erop vertrouwen dat ze niet alleen een website van hoge kwaliteit krijgen, maar ook een die goed presteert in zoekmachines.


Als eerste ontvanger van het SEO Label in België, zijn we bij Codelines verheugd om onze betrokkenheid bij kwaliteit te tonen. Voor ons is het niet alleen een erkenning van onze inzet voor technische excellentie, maar ook een manier om onze klanten te verzekeren van een hoogwaardig product vanaf het moment dat het online gaat.
Het SEO Label is niet zomaar een keurmerk dat wordt toegekend, maar eerder iets wat verdiend moet worden door ontwikkelaars. Ondernemers die streven naar een betere zichtbaarheid in zoekresultaten en meer verkeer naar hun website willen genereren, kunnen vertrouwen op betrouwbare partners die zijn gelabeld op www.seo-label.be. En voor ontwikkelaars die hun eigen producten willen verbeteren, biedt het SEO Label een kans om zich te onderscheiden en te groeien in hun vakgebied.

Logo SEO label Gold Partner