Cases | Droogmans

Applicatie voor de afhandeling van orderbons

Bouwpunt Droogmans was op zoek naar een betrouwbare partner om een brug te bouwen tussen hun interne bonnen en het administratiesysteem Briljant van Wolters Kluwer.

Banner Applicatie voor de afhandeling van orderbons

Tijdrovende bezigheid met veel foutmarge

Het oude systeem was om alle bonnen aan het einde van de dag in de bekende plastic bakjes te deponeren. Daarna werden deze 1 voor 1 handmatig ingescand naar de mailboxen van een handvol admins, gezegend met de taak had om deze handmatig in het administratiesysteem weg te schrijven.

Deze oude workflow was een zeer tijdrovende taak met aanzienlijke ruimte voor fouten en dat op verschillende momenten in het proces. Dat moest beter! Een volledige digitale afhandeling was de oplossing.

Mobiele app om de orderbons weg te schrijven

Na een diepgaande analyse bouwde Codelines een slimme digitale oplossing welke geen brug meer te noemen is maar eerder een stevige fundering waar 100% op vertrouwd kan worden. Tijdsbesparing, reductie van admin uren en foutmarges terugbrengen naar zo goed als nul, zijn slechts enkele van de voordelen van deze web en mobiele applicatie.

De klant heeft nu ook data ter beschikking die het mogelijk maakt om allerhande inzichten te krijgen. Op deze manier worden pijnpunten blootgelegd en kansen benut. En juist dit maakt de applicatie op alle vlakken dynamisch en groeit mee naar de behoeften van de Bouwpunt Droogmans.

Contact

Klaar voor de volgende stap?

.
.
.