terug
UI en UX • Development • Mobiele en web apps • API-koppelingen & ontwikkeling

Huvepharma
Biosecurity App

Huvepharma®, een snelgroeiend wereldwijd farmaceutisch bedrijf, had de behoefte om hun klanten biobeveiligingsprogramma's te laten samenstellen op een efficiënte manier. 

Biosecurity makkelijker maken

Biosecurity zijn maatregelen die gericht zijn op het voorkomen van de introductie en/of verspreiding van schadelijke organismen (bijvoorbeeld virussen, bacteriën, etc.) op dieren en planten om het risico op overdracht van infectieziekten te minimaliseren. Biosecurity is dus niet zo voor de hand liggend. Er komt veel bij kijken, zoals de hoeveelheden van een product, de methode van toedienen, etc. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor hun klanten, kwam Huvepharma naar ons met de vraag om al deze informatie om te zetten in een gerbuiksvriendelijke calculator. Een tool waarbij hun klanten kunnen berekenen wat ze exact nodig hebben, zonder zelf al die ingewikkelde berekeningen te moeten maken.

Biosecurity-app 

Hun droom werd werkelijkheid door met ons team van specialisten samen te zitten met als resultaat de Biosecurity-app. Met de Huvepharma Biosecurity-app kan de gebruiker het meest kosteneffectieve biobeveiligingsprogramma op aanvraag samenstellen op basis van de producten die in zijn regio beschikbaar zijn. De app vertelt de gebruiker niet alleen de dosering en de benodigde hoeveelheid product, maar stelt hem ook in staat prijzen te vergelijken met andere producten op de markt. Een zeer handige en vooral gebruiksvriendelijke tool die al veelvuldig is gebruikt over de gehele wereld.

 

 

 
Wenst u ook met ons team te sparren over een bepaalde calculator, neem dan contact met ons op.

 

Contacteer ons
Bouwpunt Droogmans zocht een betrouwbare partner om een brug te bouwen tussen hun interne bonnen en hun administratiesysteem.
bekijk meer
Het fotopaneel voor zowel vastgoedmakelaar, fotografie medewerker én administratie.
bekijk meer

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap?
Laten we samen de mogelijkheden bekijken.

Contacteer ons