API-koppelingen & ontwikkeling

Wij automatiseren je bedrijfsprocessen met een API-management op maat.

wat wordt er juist gedaan?
Website en communicatieplatform voor The Beacon, een dynamische community van innovatieve bedrijven.
bekijk meer

Als bedrijf heb je ongetwijfeld al geïnvesteerd in softwarepakketten zoals Teamleader, Office 365 of Mailchimp. Maar hoe krijg je de data van het ene systeem in het andere? Dankzij een API-koppeling hoef jij niet alles handmatig over te zetten. Zo vermijd je fouten en bespaar je tegelijkertijd tijd en geld.

Om databanken aan elkaar te koppelen werken we met API-koppelingen. API staat voor Application Programming Interface. Het is het communicatiestukje van een softwarepakket, wat het mogelijk maakt om informatie uit te wisselen met een ander pakket.

Stel, jij wil klanten die zich inschrijven op je nieuwsbrief via je website meteen in je mailinglijsten zien verschijnen? Dan maken wij een koppeling tussen je website en Mailchimp.

Naast het ophalen en wegschrijven van data kan een API ook zelf berekeningen maken. Als iemand bijvoorbeeld twintig stuks van een item nodig heeft, berekent je API het totaalbedrag aan de hand van de prijs per stuk. Het maakt niet uit of er 500, 5.000 of 50.000 bestellingen verwerkt moeten worden. Alle bestellingen worden door een API met dezelfde snelheid en precisie verwerkt.

Contacteer ons

Eén API kan met meerdere systemen tegelijk communiceren. Veel grote softwarepakketten hebben API’s. Maar Codelines kan ook perfect eigen API-koppelingen ontwikkelen. Softwareprogramma’s waarmee we koppelingen maken zijn: Google Workspace, Office 365, Teamleader, Odoo, Mollie, Stripe, Mailchimp, Sweep Bright…

Het beschermen van je bedrijfsgegevens is voor Codelines erg belangrijk. Daarom zijn alle API’s beveiligd. Je kan zelf bepalen welke gegevens worden teruggestuurd naar de persoon of app die gebruik maakt van de API. Verder geeft de API je de controle om de gegevens die naar de API worden gestuurd te valideren. Zo voorkom je dat er ongeldige of onvolledige informatie in je gegevensbronnen terecht komen.

Elk bedrijfsproces is uniek. Jouw API-koppelingen zijn dat ook. Samen bekijken we met welke API-koppelingen we jouw bedrijfsprocessen het beste kunnen automatiseren. Wij maken een voorstel op maat.

Heb je een idee? Wij geven je graag advies.

Vraag meer info
Website en communicatieplatform voor The Beacon, een dynamische community van innovatieve bedrijven.
bekijk meer
Bouwpunt Droogmans zocht een betrouwbare partner om een brug te bouwen tussen hun interne bonnen en hun administratiesysteem.
bekijk meer
Een calculator om op een efficiënte manier biobeveiligingsprogramma’s te laten samenstellen.
bekijk meer
Het fotopaneel voor zowel vastgoedmakelaar, fotografie medewerker én administratie.
bekijk meer

Klinkt dit goed? Laten we kennismaken!

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap?
Laten we samen de mogelijkheden bekijken.

Contacteer ons