E-commerce

Van ontwerp en analyse tot het development van je professionele webshop of boekingstool. Codelines begeleidt je bij het volledige proces.

wat wordt er juist gedaan?
Het fotopaneel voor zowel vastgoedmakelaar, fotografie medewerker én administratie.
bekijk meer

E-commerce is een stuk complexer dan enkel kopen en verkopen. Je moet rekening houden met de informatieverstrekking van de potentiële koper vooraf, de eigenlijke transactie, de productlevering en de dienstverlening na verkoop. Een professionele webshop of boekingstool op maat biedt een pak mogelijkheden om de verkoop van je producten of diensten te stimuleren. Codelines zorgt dat je vanuit één kanaal alle transacties eenvoudig kan beheren en opvolgen.

Het laten maken van een webshop heeft tal van voordelen. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het technische aspect van je webshop. Wij zorgen er ook voor dat je webshop automatisch up-to-date blijft. Bovendien houden we in het design steeds rekening met de buying funnel.

Heb je een webshop die voor verbetering vatbaar is? Dan maakt Codelines een analyse en voorstel.

Heb je al een eigen ontwerp klaar? Je bent nog steeds welkom bij Codelines voor het technische software development van je e-commerce website.

Wij helpen je bij het uitwerken van je idee.

Contacteer ons
Het fotopaneel voor zowel vastgoedmakelaar, fotografie medewerker én administratie.
bekijk meer

Klinkt dit goed? Laten we kennismaken!

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap?
Laten we samen de mogelijkheden bekijken.

Contacteer ons