Huvepharma kantoor gebouw product calculator applicatie
Sales
Project management

Biosecurity calculator, snel en efficient

Een tool waarbij hun klanten konden bestellen wat ze exact nodig hadden, zonder zelf eerst al die ingewikkelde berekeningen te maken.

Wereldbol icoontje
Wereldwijd
gebruikt
10.000
Berekeningen
in één app
75%
Verhoging
van sales
Een toonaangevend bedrijf in de farmaceutische industrie, stond voor de uitdaging om het bestelproces voor hun klanten te vereenvoudigen.
Klanten worstelden met complexe berekeningen om de juiste hoeveelheid producten te bestellen. Codelines werd benaderd om een intuïtieve calculatorapp te ontwikkelen die klanten in staat zou stellen om eenvoudig en nauwkeurig de benodigde hoeveelheden te berekenen.
 • Snel en gebruiksvriendelijk
 • Real-time prijsupdates
Smartphone mock-up product calculator applicatie
wetenschapper met smartphone product calculator applicatie

Het platform

Biosecurity calculator

Codelines ontwikkelde een innovatieve calculatorapp voor Huvepharma, waarmee klanten moeiteloos en accuraat de exacte hoeveelheid producten konden berekenen zonder ingewikkelde formules.

Aangepaste berekeningen: De app biedt aangepaste berekeningen op basis van specifieke klantbehoeften en productvereisten, waardoor de nauwkeurigheid van bestellingen wordt gegarandeerd.

Productaanbevelingen: Ingebouwde intelligentie stelt klanten voor aan aanvullende producten of bundelaanbiedingen op basis van hun berekeningen, wat de klanttevredenheid en cross-selling bevordert.

Real-time prijsupdates: Klanten hebben directe toegang tot actuele prijsinformatie, waardoor ze financiële transparantie ervaren tijdens het bestelproces.

Internationaal

Gebruik over heel de wereld

De Calculatorapp heeft wereldwijd de standaard gezet voor efficiënt bestellen in de farmaceutische industrie. Met zijn intuïtieve interface en aanpasbare berekeningen wordt de app wereldwijd gebruikt door bedrijven in diverse regio’s, waardoor de drempel voor nauwkeurige bestellingen wordt verlaagd.

Alleen maar voordeel

Snel en efficient

Klanten ervaren een vereenvoudigde bestelervaring zonder de noodzaak van complexe berekeningen, waardoor de drempel voor het plaatsen van orders wordt verlaagd.
Smartphone mock-up product calculator applicatie
Smartphone mock-up product calculator applicatie
Smartphone mock-up product calculator applicatie
Smartphone mock-up product calculator applicatie

Samenwerken?

Wij pakken hands-on jouw project aan! Benieuwd hoe we werken? Wil je graag contact opnemen? Aarzel niet!

Waarom Codelines

 • 1
  In een initiële fase voeren we een vrijblijvend intakegesprek om de behoeften en doelstellingen van jouw project te begrijpen. We denken mee en pikken in op jouw ideeën.
 • 2
  Na het intakegesprek voert ons team een grondige interne analyse uit, waarbij we de technische vereisten, projectcomplexiteit en benodigde resources in kaart brengen.
 • 3
  Op basis van de bevindingen uit de interne analyse stellen we een gedetailleerd budgetvoorstel op, inclusief de scope van het project, de geschatte kosten en de verwachte tijdslijnen.
 • 4
  Na goedkeuring van de offerte gaan we van start met het ontwikkelingsproces, waarbij we nauw samenwerken om een succesvolle realisatie te garanderen.
contacteer ons

Contact

Klaar voor de volgende stap?

.
.
.

Onze blog

Leer van onze experts

bekijk al onze blogs