Cases | Huvepharma

Biosecurity calculator

Een tool waarbij hun klanten konden bestellen wat ze exact nodig hadden, zonder zelf eerst al die ingewikkelde berekeningen te maken.

Banner Biosecurity calculator

Briefing

Biosecurity is niet zo voor de hand liggend. Er komt veel bij kijken, veschillende hoeveelheden, andere werkingen, etc. Om de klant het zo eenvoudig mogelijk te maken, kwam Huvepharma naar ons met de vraag om deze in een gerbuiksvriendelijke calculator te gieten. Een tool waarbij hun klanten konden bestellen wat ze exact nodig hadden, zonder zelf eerst al die ingewikkelde berekeningen te maken. Gebruiksvriendelijkheid staat op nummer 1 met uiteraard ook de correcte werking van de calculator. 

Wie is de klant? 

Huvepharma is een snelgroeiend wereldwijd farmaceutisch bedrijf met een focus op het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van producten voor de menselijke gezondheid en diergezondheid en voeding. Deze pijlers vormen de basis van onze bedrijfsnaam Huvepharma: Human and Veterinary Pharmaceuticals.

Huvepharma is een wereldwijde organisatie die consequent een jaarlijkse groei als gevolg van hun intensieve evolutie en talrijke strategische overnames. Het bedrijf is responsief, efficiënt en competitief.

Het resultaat 

De droom van hen werd werkelijkheid door met ons team van specialisten samen te zitten met als resultaat de Biosecurity-app. Met de Huvepharma Biosecurity-app kunt u het meest kosteneffectieve biobeveiligingsprogramma op aanvraag samenstellen op basis van de producten die in uw regio beschikbaar zijn. De app vertelt u niet alleen de dosering en de benodigde hoeveelheid product, maar stelt u ook in staat prijzen te vergelijken met andere producten op de markt. Een zeer handige en vooral gebruiksvriendelijke tool die al veelvuldig is gebruikt over de gehele wereld.

Contact

Klaar voor de volgende stap?

.
.
.