Mensen met laptop communicatie platform applicatie
Community

Dynamisch en innovatief communicatie platform

Een platform waar leden elkaar kunnen leren kennen en de relaties en samenwerking gestimuleerd worden.

Real-time communicatie en updates
Collaboratieve innovatie faciliteiten
Geavanceerde analytische Inzichten
The Beacon, een toonaangevend innovatiehub, stond voor de uitdaging om de communicatie en connectiviteit tussen haar community members te verbeteren.
Het bestaande communicatiesysteem voldeed niet aan de groeiende behoeften van dit dynamische ecosysteem. Er was behoefte aan een innovatieve oplossing die leden in staat stelt om effectief te netwerken, relevante evenementen te ontdekken en deel te nemen aan collaboratieve projecten. Wat moest er effectief verbeteren?

Fragmentatie van communicatie: Het bestaande communicatiesysteem was gefragmenteerd, met informatie verspreid over verschillende kanalen en platforms. Dit leidde tot verwarring en verminderde betrokkenheid van de leden.
FragmentatieBeperkte netwerkmogelijkheden: Leden hadden moeite om potentiële partners en medewerkers binnen The Beacon gemeenschap te vinden en contact te leggen. Het ontbreken van een geïntegreerd netwerkplatform belemmerde de groei van zakelijke relaties.
FragmentatieGebrek aan zichtbaarheid in evenementen: Belangrijke evenementen binnen The Beacon waren niet goed zichtbaar voor alle leden. Dit resulteerde in gemiste kansen voor samenwerking en kennisdeling.
laptop mock-up communicatie platform applicatie
laptop mock-up communicatie platform applicatie

Het platform

Community platform

The Beacon is een geavanceerd communicatieplatform dat specifiek is ontworpen om de interactie en samenwerking tussen leden van The Beacon te optimaliseren.

The Beacon biedt een centraal platform waar partners profielen kunnen aanmaken, hun expertise kunnen delen en moeiteloos verbinding kunnen maken met andere innovators via business matching. Met een uitgebreide evenementenkalender blijven partners op de hoogte van relevante bijeenkomsten, workshops en netwerkevenementen binnen The Beacon, wat proactieve deelname en samenwerking bevordert. Daarnaast faciliteert het platform ook de mogelijkheid tot het vormen van strategische partnerships voor aanbestedingen, waardoor deelnemers toegang krijgen tot nieuwe zakelijke kansen en gezamenlijk kunnen inschrijven op aanbestedingen.

API connecties

Externe koppelingen

Door de applicatie te koppelen aan andere systemen, wordt alles makkelijker. Gegevens worden automatisch gedeeld en dat maakt het werk een stuk simpeler.
De applicatie maakt gebruik van de Zapfloor integratie. Deze beheert werkruimtes, maak reserveringen en regel betalingen moeiteloos binnen één vertrouwde omgeving.
Met de integratie van Teamleader kunnen gebruikers nu moeiteloos klantrelaties, projecten en facturering beheren binnen één platform. Deze toevoeging optimaliseert de workflow en verhoogt de efficiëntie aanzienlijk.
Met de integratie van Eventbrite kunnen gebruikers eenvoudig evenementen beheren en bijwonen, rechtstreeks vanuit ons platform. Door deze integratie wordt het organiseren en deelnemen aan evenementen zeer makkelijk.
Gebruikers kunnen hun e-mailmarketingstrategieën naadloos beheren en uitvoeren. Door de Mailchimp-integratie kunnen gebruikers eenvoudig nieuwsbrieven verzenden, doelgroepen beheren en campagneresultaten analyseren
Met de integratie van Q-Park wordt het vinden en beheren van parkeerplaatsen moeiteloos. Gebruikers kunnen eenvoudig beschikbare parkeerlocaties vinden, parkeerplaatsen reserveren en betalingen uitvoeren.
screenshot communicatie platform applicatie
screenshot communicatie platform applicatie

Website

Online aanwezigheid

Ook voor niet leden is de online aanwezigheid een belangrijke factor. We ontwierpen een innovatieve maatwerkwebsite die perfect past in wat The Beacon gepresenteerd.
Man met smartphone communicatie platform applicatie
Smartphone mock-up communicatie platform applicatie

Mobile first

Ook voor on the go

Gezien de diversiteit aan apparaten die tegenwoordig worden gebruikt, van smartphones tot tablets, was het cruciaal om ervoor te zorgen dat onze applicatie naadloos en effectief functioneert op verschillende schermformaten. Door deze focus konden we de toegankelijkheid vergroten, gebruikers in staat stellen om onderweg productief te zijn en tegelijkertijd een consistente en intuïtieve interface bieden, ongeacht het apparaat dat werd gebruikt. Het resultaat was niet alleen tevredenheid bij gebruikers, maar ook een versterking van de algehele bruikbaarheid van de applicatie.

Samenwerken?

Wij pakken hands-on jouw project aan! Benieuwd hoe we werken? Wil je graag contact opnemen? Aarzel niet!

Waarom Codelines

 • 1
  In een initiële fase voeren we een vrijblijvend intakegesprek om de behoeften en doelstellingen van jouw project te begrijpen. We denken mee en pikken in op jouw ideeën.
 • 2
  Na het intakegesprek voert ons team een grondige interne analyse uit, waarbij we de technische vereisten, projectcomplexiteit en benodigde resources in kaart brengen.
 • 3
  Op basis van de bevindingen uit de interne analyse stellen we een gedetailleerd budgetvoorstel op, inclusief de scope van het project, de geschatte kosten en de verwachte tijdslijnen.
 • 4
  Na goedkeuring van de offerte gaan we van start met het ontwikkelingsproces, waarbij we nauw samenwerken om een succesvolle realisatie te garanderen.
contacteer ons

Contact

Klaar voor de volgende stap?

.
.
.

Onze blog

Leer van onze experts

bekijk al onze blogs