Bouwer met smartphone orderafhandelingen applicatie
Boekhouding
Administratie

Orderbons afhandelen, allemaal vanuit één app

Bouwpunt Droogmans was op zoek naar een betrouwbare partner om een brug te bouwen tussen hun interne bonnen en het administratiesysteem Briljant van Wolters Kluwer.

5.000
Bonnen per
week verwerkt
3
Voltijdse admins
per maand bespaart
97%
Reductie in
foutmarges
Een innovatieve oplossing voor een tijdrovende bezigheid met veel foutmarge
Een vooraanstaand bedrijf toeleverancier voor bouwbedrijven stond voor de uitdaging om het proces van orderbonverwerking te stroomlijnen en te integreren met hun bestaande administratiesysteem van Wolters Kluwer. Het handmatig verwerken van orderbons resulteerde in fouten, vertragingen en inefficiënties. Wij, Codelines, werden benaderd om een op maat gemaakte applicatie te ontwikkelen die naadloos zou integreren met het Wolters Kluwer administratiesysteem en het orderverwerkingsproces zou optimaliseren.
 • Automatische gegevensinvoer
 • Mobiele toegankelijkheid
 • Real-time synchronisatie
 • Aangepaste rapportages
Smartphone mock-up orderafhandelingen applicatie
Smartphone mock-up orderafhandelingen applicatie
Smartphone mock-up orderafhandelingen applicatie
Smartphone mock-up orderafhandelingen app

De applicatie

Waar efficiëntie prioriteit heeft

Verbeterde nauwkeurigheid en efficiëntie: Automatisering verminderde fouten en versnelde het orderverwerkingsproces, waardoor de nauwkeurigheid en efficiëntie aanzienlijk toenamen.

Real-time inzichten voor besluitvorming: Dankzij de real-time synchronisatie kreeg het management direct inzicht in de financiële gezondheid van het bedrijf, wat leidde tot snellere en beter onderbouwde besluitvorming.

Flexibiliteit in werkwijze: De mobiele toegankelijkheid bood medewerkers de flexibiliteit om orderbons te verwerken, zelfs buiten kantooruren, waardoor de operationele snelheid toenam.

Gebruiksvriendelijkheid en tevredenheid: De geïntegreerde applicatie was intuïtief in gebruik, wat de algehele tevredenheid onder medewerkers verhoogde.

laptop mock-up orderafhandelingen applicatie

De backend

Snel en overzichtelijk achter de schermen

Dankzij het intuïtieve backend-ontwerp kunnen administratieve gebruikers moeiteloos door de systemen navigeren, waardoor ze snel inzicht krijgen in het aantal orderbons. Dit bevordert een snellere en nauwkeurigere verwerking van facturering. Bovendien biedt de backend een robuuste basis voor het genereren van aangepaste rapportages, waardoor administratieve taken effectiever kunnen worden uitgevoerd en strategische besluitvorming wordt ondersteund. De helderheid en overzichtelijkheid van de backend dragen zo bij aan een geoptimaliseerd administratief proces.

API connecties

Externe koppelingen

Door de applicatie te koppelen aan andere systemen, wordt alles makkelijker. Gegevens worden automatisch gedeeld en dat maakt het werk een stuk simpeler.
Met de naadloze integratie van onze applicatie met het Wolters Kluwer administratiesysteem wordt administratieve last aanzienlijk verminderd. Automatische gegevensinvoer en real-time synchronisatie garanderen dat orderboninformatie altijd up-to-date is, terwijl aangepaste rapportagemogelijkheden diepgaande inzichten bieden. Deze slimme koppeling verbetert niet alleen de nauwkeurigheid en efficiëntie van orderbonverwerking, maar stelt bedrijven ook in staat om snel te reageren op veranderende financiële omstandigheden, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een gestroomlijnde en succesvolle bedrijfsvoering.

Samenwerken?

Wij pakken hands-on jouw project aan! Benieuwd hoe we werken? Wil je graag contact opnemen? Aarzel niet!

Waarom Codelines

 • 1
  In een initiële fase voeren we een vrijblijvend intakegesprek om de behoeften en doelstellingen van jouw project te begrijpen. We denken mee en pikken in op jouw ideeën.
 • 2
  Na het intakegesprek voert ons team een grondige interne analyse uit, waarbij we de technische vereisten, projectcomplexiteit en benodigde resources in kaart brengen.
 • 3
  Op basis van de bevindingen uit de interne analyse stellen we een gedetailleerd budgetvoorstel op, inclusief de scope van het project, de geschatte kosten en de verwachte tijdslijnen.
 • 4
  Na goedkeuring van de offerte gaan we van start met het ontwikkelingsproces, waarbij we nauw samenwerken om een succesvolle realisatie te garanderen.
contacteer ons

Contact

Klaar voor de volgende stap?

.
.
.

Onze blog

Leer van onze experts

bekijk al onze blogs