Man met smartphone tijdsregistratie applicatie
Boekhouding
HR

Je uren doorgeven vanop de werf, het kan!

Een tijdsregistratie app die voor een gerust gemoed zorgt, voor werknemer en voor werkgever.

4
Dagen per maand bespaart
aan administratie
5
Landen waarin
uitgerold
live
Real time inzicht
op elk moment
Een snelgroeiend bedrijf met internationale ambities, staat voor aanzienlijke uitdagingen op het gebied van tijdsregistratie en projectmanagement met hun huidige systemen.
Omslachtige procedures: Het huidige systeem vereist complexe en tijdrovende stappen voor het registreren van uren. Hierdoor ontstaan fouten en onnauwkeurigheden in de vastlegging van gewerkte uren.
Gebrek aan real-time inzicht: Het ontbreken van real-time tracking maakt het voor het management moeilijk om de voortgang van projecten nauwkeurig te monitoren. Hierdoor kunnen budgetoverschrijdingen en vertragingen pas laat worden opgemerkt.
Beperkte mobiele toegang: Zonder een mobiele applicatie hebben buitendienstmedewerkers moeite om hun uren nauwkeurig bij te houden wanneer ze onderweg zijn, wat leidt tot verlies van gegevens en verminderde efficiëntie.

In het licht van deze uitdagingen is het duidelijk dat de implementatie van een getroomlijnde mobiele applicatie essentieel is bij het overwinnen van deze obstakels en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.
 • Minder foutmarge
 • Alles geautomatiseerd
 • Meer zelfstandigheid
 • Tijdsbesparing (en geld 😉)
Smartphone mock-up tijdsregistratie applicatie

Wat doet het

Functionaliteiten

Done-it heeft alles wat je wenst voor het beheren van jouw werknemers en je administratie. Gebruiksvriendelijk voor werknemers, efficient voor werkgevers.

De mogelijkheid om uren real-time bij te houden, waardoor het management direct inzicht krijgt in de voortgang van projecten.
Onderweg naar de opdracht. Je kan je timetracking pas beginnen als je er bent. Perongeluk tracken op een fout project? Niet met deze functie.
Klaar met verschillende programma’s om al deze zaken door te geven. Alles is nu gebundeld in één app. Snel en efficient.
Vaak een moeilijkheid. Hoort heenrijden mee met de gewerkte uren? Hoe wordt dit gefactureerd? Rij je samen met iemand of rij je zelf? Geef het allemaal in in de app!
Smartphone mock-up tijdsregistratie applicatie
Smartphone mock-up tijdsregistratie applicatie
Smartphone mock-up tijdsregistratie applicatie
Smartphone mock-up tijdsregistratie applicatie

Het ontwerp

Voor iedereen toegankelijk

Onze tijdsregistratieapp onderscheidt zich door zijn doordachte design, wat een cruciale rol speelt in de verbetering van de gebruikerservaring. Het intuïtieve en gestroomlijnde ontwerp maakt het voor medewerkers eenvoudig om hun uren nauwkeurig bij te houden. Met een heldere en overzichtelijke gebruikersinterface kunnen gebruikers moeiteloos door de app navigeren, waarbij de in- en uitklokfunctionaliteit intuïtief is geïntegreerd in het dagelijkse werkproces.

Bovendien is bij het ontwerp rekening gehouden met de diversiteit van gebruikers, wat resulteert in een inclusieve ervaring voor alle teamleden, ongeacht hun technische achtergrond. De focus op gebruiksvriendelijkheid heeft niet alleen de adoptie van de app vergroot, maar heeft ook geleid tot een aanzienlijke verbetering van de nauwkeurigheid van tijdsregistraties, wat cruciaal is voor een effectieve personeelsbeheer.

Laptop mock-up tijdsregistratie applicatie

De backend

Snel en overzichtelijk achter de schermen

Het ontwerp van onze tijdsregistratieapp beperkt zich niet tot de front-end; het strekt zich ook uit tot de backend, waar alle verzamelde informatie wordt beheerd. De overzichtelijkheid van de backend is van cruciaal belang voor een efficiënte administratie. Met een gestructureerd en goed georganiseerd backend-systeem kunnen beheerders en de administratie eenvoudig toegang krijgen tot uitgebreide rapportages, real-time gegevens en analysehulpmiddelen.

Dankzij het intuïtieve backend-ontwerp kunnen administratieve gebruikers moeiteloos door de systemen navigeren, waardoor ze snel inzicht krijgen in de tijdsregistraties van individuele medewerkers, afdelingen of projecten.

Mens met smartphone tijdsregistratie applicatie
Bouwsector
Mens met smartphone tijdsregistratie applicatie
Zorgsector
Mens met smartphone tijdsregistratie applicatie
Salessector

Voor iedereen

Ook mogelijk voor jouw sector

Een tijdregistratie-app vormt een onschatbaar voordeel voor diverse sectoren door het vereenvoudigen en optimaliseren van het beheer van arbeidsuren. In de detailhandel kan het nauwkeurig vastleggen van werktijden de personeelsplanning optimaliseren en de loonkosten beheersen. In de gezondheidszorg verbetert het de nauwkeurigheid van de urenregistratie voor zorgverleners, wat essentieel is voor compliance en kwaliteitszorg. In de bouwsector helpt het bij het monitoren van de aanwezigheid op locatie en projecturen. Kortom, een doeltreffende tijdregistratie-app biedt bedrijven in uiteenlopende industrieën de middelen om arbeidsprocessen te stroomlijnen, kosten te beheren en de algehele operationele efficiëntie te verhogen.

Samenwerken?

Wij pakken hands-on jouw project aan! Benieuwd hoe we werken? Wil je graag contact opnemen? Aarzel niet!

Waarom Codelines

 • 1
  In een initiële fase voeren we een vrijblijvend intakegesprek om de behoeften en doelstellingen van jouw project te begrijpen. We denken mee en pikken in op jouw ideeën.
 • 2
  Na het intakegesprek voert ons team een grondige interne analyse uit, waarbij we de technische vereisten, projectcomplexiteit en benodigde resources in kaart brengen.
 • 3
  Op basis van de bevindingen uit de interne analyse stellen we een gedetailleerd budgetvoorstel op, inclusief de scope van het project, de geschatte kosten en de verwachte tijdslijnen.
 • 4
  Na goedkeuring van de offerte gaan we van start met het ontwikkelingsproces, waarbij we nauw samenwerken om een succesvolle realisatie te garanderen.
contacteer ons

Contact

Klaar voor de volgende stap?

.
.
.

Onze blog

Leer van onze experts

bekijk al onze blogs