Onze diensten

Hoe wij digitale optimalisatie realiseren

Wij zijn een full-service digitaal bureau dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte digitale oplossingen voor onze klanten. Maar je vraag je af hoe? Door de jaren heen hebben we ons verdiept in optimalisatie en we kunnen met trots zeggen dat we dit ook steeds succesvol doen. We hebben ons gespecialiseerd in verscheidene diensten die ons helpen dit doel te behalen.

ontdek onze cases

Een goede user interface trekt de aandacht van een potentiële klant. UI-design slaat op de visuele uitwerking van je automatisatie. Soms gaat het zelfs over kleine details zoals de vorm van een knop of de lettergrootte van een tekst.

UX-design daarentegen draait vooral om de ervaring van de gebruiker. De functionaliteit en structuur van een automatisatie zijn hierbij belangrijk. Het doel van de digitale oplossing en de behoeften van de gebruiker moeten op elkaar afgestemd zijn. Staat alle informatie op de plek waar de gebruiker het verwacht? Een goed UX-design staat of valt dus met een goede user flow. De gebruiker moet een natuurlijk vloeiend pad door je automatisatie kunnen volgen.

Wij maken een technische vertaling van jouw goedgekeurde ontwerp. Denk aan lettertypes, uitklapmenu's, knoppen, overgangen, sliders, contactformulieren...

Of je automatisatie goed werkt, hangt af van het development van het voortraject. Codelines gaat altijd nauwkeurig te werk. De backend code van een website schrijven we in Python en we maken gebruik van een Django-framework. Het spreekt voor zich dat deze programmeertaal compatibel is met de meeste besturingssystemen.

Concreet kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat de volledige backoffice via één platform kan draaien.

E-commerce is een stuk complexer dan enkel kopen en verkopen. Je moet rekening houden met de informatieverstrekking van de potentiële koper vooraf, de eigenlijke transactie, de productlevering en de dienstverlening na verkoop. Een professionele webshop of boekingstool op maat biedt een pak mogelijkheden om de verkoop van je producten of diensten te stimuleren. Codelines zorgt dat je vanuit één kanaal alle transacties eenvoudig kan beheren en opvolgen.

Het laten maken van een webshop heeft tal van voordelen. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het technische aspect van je webshop. Wij zorgen er ook voor dat je webshop automatisch up-to-date blijft. Bovendien houden we in het design steeds rekening met de buying funnel.

Heb je een webshop die voor verbetering vatbaar is? Dan maakt Codelines een analyse en voorstel.

Heb je al een eigen ontwerp klaar? Je bent nog steeds welkom bij Codelines voor het technische software development van je e-commerce website.

Wij helpen je bij het uitwerken van je idee.

Als bedrijf heb je ongetwijfeld al geïnvesteerd in softwarepakketten zoals Teamleader, Office 365 of Mailchimp. Maar hoe krijg je de data van het ene systeem in het andere? Dankzij een API-koppeling hoef jij niet alles handmatig over te zetten. Zo vermijd je fouten en bespaar je tegelijkertijd tijd en geld.

Om databanken aan elkaar te koppelen werken we met API-koppelingen. API staat voor Application Programming Interface. Het is het communicatiestukje van een softwarepakket, wat het mogelijk maakt om informatie uit te wisselen met een ander pakket.

Stel, jij wil klanten die zich inschrijven op je nieuwsbrief via je website meteen in je mailinglijsten zien verschijnen? Dan maken wij een koppeling tussen je website en Mailchimp.

Naast het ophalen en wegschrijven van data kan een API ook zelf berekeningen maken. Als iemand bijvoorbeeld twintig stuks van een item nodig heeft, berekent je API het totaalbedrag aan de hand van de prijs per stuk. Het maakt niet uit of er 500, 5.000 of 50.000 bestellingen verwerkt moeten worden. Alle bestellingen worden door een API met dezelfde snelheid en precisie verwerkt. 

Contact

Klaar voor de volgende stap?

.
.
.