User interface &
User experience

Je digitale oplossing staat of valt met een goed ontwerp. Wij maken van de visualisatie of het ontwerp van je digitale oplossing een mooi geheel. Jouw bedrijf is uniek en jouw ontwerp is dat ook. Elk ontwerp wordt door Codelines op maat gemaakt. Om het ontwerp tot een goed einde te brengen gebruiken we UI en UX.

wat wordt er juist gedaan?
Een Q&A in goede banen leiden op evenementen en congressen
bekijk meer

Een goede user interface trekt de aandacht van een potentiële klant. UI-design slaat op de visuele uitwerking van je automatisatie. Soms gaat het zelfs over kleine details zoals de vorm van een knop of de lettergrootte van een tekst.

UX-design daarentegen draait vooral om de ervaring van de gebruiker. De functionaliteit en structuur van een automatisatie zijn hierbij belangrijk. Het doel van de digitale oplossing en de behoeften van de gebruiker moeten op elkaar afgestemd zijn. Staat alle informatie op de plek waar de gebruiker het verwacht? Een goed UX-design staat of valt dus met een goede user flow. De gebruiker moet een natuurlijk vloeiend pad door je automatisatie kunnen volgen.

Codelines helpt je bij het ontwerpen van een intuïtieve digitale oplossing.
Contacteer ons

In samenspraak met jou als klant maakt Codelines een eerste visueel ontwerp van je website, webshop, app, interface… We houden daarbij rekening met je wensen en expertise. We vertalen jouw visie op een begrijpelijke manier. Na de visuele uitwerking volgt een feedbackronde. Zo krijg jij als klant op elk moment inspraak.

Nadat je app, website, webshop… in gebruik is genomen, gaan we na hoe we de software nog meer kunnen optimaliseren. Vaak komen er nieuwe ideeën bovendrijven na de ingebruikname. Op dat moment kunnen we nog zaken toevoegen aan je digitale oplossing. Ook als je al een ontwerp hebt laten maken, kan je bij Codelines terecht voor software development.

Interesse? Wij helpen je bij het uitwerken van je idee.

Contacteer ons
Een applicatie waarin werknemers op afstand hun dagelijkse taken kunnen bijhouden waardoor de werkgever een duidelijk overzicht heeft.
bekijk meer
Website en communicatieplatform voor The Beacon, een dynamische community van innovatieve bedrijven.
bekijk meer
Een Q&A in goede banen leiden op evenementen en congressen
bekijk meer
Bouwpunt Droogmans zocht een betrouwbare partner om een brug te bouwen tussen hun interne bonnen en hun administratiesysteem.
bekijk meer
Een calculator om op een efficiënte manier biobeveiligingsprogramma’s te laten samenstellen.
bekijk meer
Het fotopaneel voor zowel vastgoedmakelaar, fotografie medewerker én administratie.
bekijk meer

Klinkt dit goed? Laten we kennismaken!

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap?
Laten we samen de mogelijkheden bekijken.

Contacteer ons