Development

Na de ontwerpfase volgt het technische development van je website, app, webshop… op maat. Wij hebben hiervoor alle kennis in huis. 

wat wordt er juist gedaan?
Een applicatie waarin werknemers op afstand hun dagelijkse taken kunnen bijhouden waardoor de werkgever een duidelijk overzicht heeft.
bekijk meer

Wij maken een technische vertaling van jouw goedgekeurde ontwerp. Denk aan lettertypes, uitklapmenu's, knoppen, overgangen, sliders, contactformulieren...

Of je automatisatie goed werkt, hangt af van het development van het voortraject. Codelines gaat altijd nauwkeurig te werk. De backend code van een website schrijven we in Python en we maken gebruik van een Django-framework. Het spreekt voor zich dat deze programmeertaal compatibel is met de meeste besturingssystemen.

Concreet kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat de volledige backoffice via één platform kan draaien.

Contacteer ons

We bespreken tijdens een kennismakingsgesprek wat je verwachtingen zijn op vlak van development. Voor wat gaan we een oplossing bedenken? Wij vertalen jouw visie eerst in een ontwerp. Maar ook met een eigen ontwerp kan je bij Codelines terecht voor development.

Daarna volgt er een feedbackronde. Wanneer je digitale oplossing afgewerkt is, volgt er een testlink. Samen gaan we tijdens een onboarding sessie door je automatisatie. Eventuele vragen worden dan ook beantwoord. We leren je ook hoe jij kleine aanpassingen zelf kan doen. Het spreekt voor zich dat wij het digitaal product of automatisatie voor jou onderhouden.

Samen bekijken we wat er mogelijk is.

Vraag meer info
Een applicatie waarin werknemers op afstand hun dagelijkse taken kunnen bijhouden waardoor de werkgever een duidelijk overzicht heeft.
bekijk meer
Website en communicatieplatform voor The Beacon, een dynamische community van innovatieve bedrijven.
bekijk meer
Een Q&A in goede banen leiden op evenementen en congressen
bekijk meer
Bouwpunt Droogmans zocht een betrouwbare partner om een brug te bouwen tussen hun interne bonnen en hun administratiesysteem.
bekijk meer
Een calculator om op een efficiënte manier biobeveiligingsprogramma’s te laten samenstellen.
bekijk meer
Het fotopaneel voor zowel vastgoedmakelaar, fotografie medewerker én administratie.
bekijk meer

Klinkt dit goed? Laten we kennismaken!

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap?
Laten we samen de mogelijkheden bekijken.

Contacteer ons