Mobiele en web apps

Voor het ontwerp en het technische development van zowel mobiele als web apps ben je bij Codelines aan het juiste adres.

wat wordt er juist gedaan?
Bouwpunt Droogmans zocht een betrouwbare partner om een brug te bouwen tussen hun interne bonnen en hun administratiesysteem.
bekijk meer

Een mobiele app kan je enkel op je smartphone gebruiken. Het maakt gebruik gemakkelijker omdat je niet met verschillende urls zit en je de app direct kan openen. Er is ook geen internet nodig om de app te kunnen gebruiken.

Een web app kan een webplatform, webtool of webinterface zijn die je op elk apparaat kan gebruiken die een webbrowser heeft. Hieronder behoren je desktop, laptop, smartphone, Smart TV en nog veel meer. Web apps werken dus binnen een browser en dit heeft dus meer mogelijkheden dan een mobiele app. Internet is dan wel een must om de web app te gebruiken. Vaak is een web app om deze redenen budgettair interessanter.

Voor het ontwikkelen van web applicaties gaan we steeds nagaan welke technologie het beste is voor jouw digitale oplossing. Mobiele applicaties ontwikkelen we met React Native, wat het mogelijk maakt om een versie voor zowel iOS en Android uit te brengen zonder dubbel werk.

Geen idee welke optie het beste is voor de automatisering van je bedrijfsprocessen? Wij adviseren je graag.

Contacteer ons
Een applicatie waarin werknemers op afstand hun dagelijkse taken kunnen bijhouden waardoor de werkgever een duidelijk overzicht heeft.
bekijk meer
Website en communicatieplatform voor The Beacon, een dynamische community van innovatieve bedrijven.
bekijk meer
Een Q&A in goede banen leiden op evenementen en congressen
bekijk meer
Bouwpunt Droogmans zocht een betrouwbare partner om een brug te bouwen tussen hun interne bonnen en hun administratiesysteem.
bekijk meer
Een calculator om op een efficiënte manier biobeveiligingsprogramma’s te laten samenstellen.
bekijk meer
Het fotopaneel voor zowel vastgoedmakelaar, fotografie medewerker én administratie.
bekijk meer

Klinkt dit goed? Laten we kennismaken!

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap?
Laten we samen de mogelijkheden bekijken.

Contacteer ons