Banner maatwerk websites

Maatwerk websites

We laten jouw merk stralen in een eigen website die je meer omzet oplevert!

start nu

Welke meerwaarde heeft een maatwerk website voor jouw bedrijf?

Een website op maat biedt tal van voordelen ten opzichte van een standaard template of een website builder. Allereerst is een op maat gemaakte website uniek en volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor een betere gebruikerservaring voor uw bezoekers.

Daarnaast biedt een op maat gemaakte website meer flexibiliteit en functionaliteit. U kunt bijvoorbeeld specifieke functionaliteiten toevoegen die passen bij uw bedrijfsprocessen en die niet beschikbaar zijn in standaard templates. Dit kan het verschil maken tussen een website die wel of niet goed werkt voor uw bedrijf.

Bij Codelines gaan we verder dan alleen het ontwikkelen van een website. We denken met u mee over uw bedrijfsprocessen en hoe we deze het best kunnen integreren in uw online platform. Zo kunnen we bijvoorbeeld een koppeling maken tussen uw website en uw CRM-systeem of uw boekhoudsoftware. Dit zorgt voor een naadloze integratie van uw online en offline activiteiten.

neem contact op

Jouw betrouwbare partner

Wat kan je van ons verwachten?

In deze fase worden de behoeften van de klant en de doelen van de applicatie vastgesteld. Het ontwikkelingsteam identificeert vereisten en voert marktonderzoek uit om inzicht te krijgen in de markt.

Hier wordt het visuele en functionele aspect van de website gepland, inclusief lay-out, kleurenschema's en gebruikersinterfaces. Het doel is om een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te ontwerpen.

Tijdens deze fase wordt de applicatie daadwerkelijk gebouwd door het vertalen van ontwerpen naar functionerende code. Er wordt getest op verschillende apparaten en bugs worden opgelost voor een optimale prestatie.

Contact

Klaar voor de volgende stap?

.
.
.