Cases | Immo Tools

Boekingstool en fotopaneel

Het fotopaneel voor zowel vastgoedmakelaar, fotografie medewerker én administratie.

Banner Boekingstool en fotopaneel

Briefing

Bij Immo Tools, gespecialiseerd in vastgoedfotografie voor professionelen, moeten ze dagelijks meerdere fotoreportages inplannen voor immokantoren. Dit gebeurde via mail, via telefoon en via een standaard oplossing voor afspraken te maken. Voor de administratie was dit niet meer overzichtelijk. Ook het team van vastgoedfotografen groeide verder en informatie raakte makkelijk verloren. Voor de professionele makelaar was het overzicht op den duur ook zoek door de vele mails.

Dus werden alle eisen, pijnpunten en wensen gevraagd aan alle betrokken partijen. Op deze manier kon er een oplossing gemaakt worden die iedereen kon appreciëren. Codelines zorgde voor het gebruiksvriendelijk ontwerp en de technische uitvoering ervan.

Het resultaat

De webapplicatie, die het fotopaneel werd gedoopt, is een tool die nu dagelijks gebruikt wordt door zowel de administratie, de fotografie medewerker én de makelaars. Wat is er juist zo handig aan deze webapp voor iedereen?

Voor de vastgoedmakelaar

De makelaar kan via het fotopaneel gemakkelijk opdrachten inplannen, opvolgen en de afgewerkte fotoreportages downloaden. Het inplannen kan naar wens van de makelaar en/of zijn klant omdat hij kan zien wanneer er nog een beschikbaar moment is in de agenda van Immo Tools. In het fotopaneel krijgt de makelaar ook een overzicht van alle ingeplande en afgewerkte opdrachten. Dit is ook de plaats waar hij de afgewerkte foto’s kan downloaden, zo kan dit ook niet verloren raken in de mailbox.

Voor de fotografie medewerker

Een centrale plaats waar de medewerker zijn toegewezen opdrachten kan zien. Een opdracht bevat alle informatie die werd opgegeven door de makelaar, alsook alle extra opties die werden gevraagd om uit te voeren bij een fotoreportage. Zo weet een fotograaf elke dag wat zijn planning is.

Voor de administratie

Afspraken komen binnen in de webapplicatie volgens een vast format. Zo wordt er geen informatie vergeten en kan er ook niets verloren gaan. Het overzicht blijft altijd bewaard en vragen over opdrachten kunnen makkelijk beantwoord worden.

Kortom, een webapplicatie die voor meerdere gebruikers een handige tool is én een meerwaarde is voor Immo Tools.

Contact

Klaar voor de volgende stap?

.
.
.